петак, 5. јун 2015.

Ti mi kazes uozbilji se...:)))) Mesec u Jarcu...

Dok ovo pisem Mesec je u Znaku Jarca, a usao je u taj znak dok sam pisala clanak o Mesecu u Strelcu :)))))) Verovatno je zato clalnak o Mesecu u Strelcu  OZBILJNIJI....

Posle emotivnih DRAMA *Skorpija*, pa olaksanja u smislu optimizma, vere i istine, *Strelac*, vreme je da se UOZBILJIMO, 
KLJUCNE RECI SU ODGOVORNOST I DISCIPLINA :))) 
Ako su emocije Mesec, sta se desava?
Emotivna odgovornost, suzdrzanost..
EMOCIONALNA DISTANCA



Mesec je u svom sedistu u znaku Raka, U znaku Bika je u Egzaltaciji, u znaku Skorpije je u padu clanak o tome imate ovde Mesec u Skorpiji,  a u znaku Jarca je u Izgonu ili Egzilu...*opozitno je od znaka Raka koje je prirodno sediste za Mesec.

Zasto? Jarac predstavlja prirodno 10 polje horoskopa, Vlada nasim vrhuncem u zivotu MC horoskopa, nasim odgovornostima, disciplinom, istrajnoscu...Sta ce emocije tu?Ispade da tamo gde treba da smo emotivni mi smo uzdrzani, odgovorni, hladni?!
Kakva je to zena (Mesec) koja umesto da bude emotivna, ona je uzdrzana, hladna*JARAC*? Kakva je to zena (MESEC)koja umosto o kuci *RAK* -napisala sam da mesec predstavlja i dom/kucu- ona brine / oseca , opet Mesec o poziciji *Jarac*. ovo su samo primeri da bi vam bilo opisno lakse da razumete Mesec u Jarcu.
Mesec u Jarcu je lojalan kada probijete njegov zid, kada vas zavoli ta emocija traje...
Pridobicete ga tako sto cete ga postovati iznad svega, jer postovanje je za Mesec u Jarcu mnogo snazija emocija nego ljubav.
To su ljudi koji pokazuju emocije malo drugacije od ostalih znaka Zodijaka. To su osobe koje imaju stabilne emocije, koje traju, neretko su tradicionalisti, veoma lojalni... Emocije su kao zid ili ih zid prikriva pa deluju hladno ili stoje kao oslonac, podrska prema onom prema kome gaje emocije. Ako im je neko dalek i ne osecaju emotivnu bliskost, moze im ostati dalek dozivotno, zato sto jednostavno nisu otvoreni za emotivnu bliskost i tesko emocije menjaju..., ali kada prema nekom imaju emocije u pozitivnom smislu te emocije mogu da traaaaju , bas poput zida kog pomenuh malopre, da traju dozivotno....

Losa je to pozicija za Mesec, najpre zdravstveno, vid moze biti grozen na neki nacin, materica kod zena i slicno...

Poznate licnosti sa  Mesecom u Znaku Jarca su: Bred Pit, Dzoni Dep, Dzordz Kluni, Adolf Hitler, Zuliet Binos, Napoleon I, Arnold Svarceneger, Ejmi Vajnhaus, Dejvid Bekam ,Met Dejmon , Majkl Daglas, Liv Tajler, Zon Bon Zovi, Ser, Kurti Kardasian, Kim Besindzer, Sara Dzesika Parker,Sena, Bili Holidej,Indira Gandi, Kristina Rici,Dejvid Geta, Marija Sarapova..


Doticni pevac ima mesec u Jarcu natalno...












Нема коментара:

Постави коментар