уторак, 29. новембар 2016.

Sunce u Znaku Strelca i Stelijum u Strelcu- vreme je za optimizam :)))))))))))

Sunce je pre nekoliko dana uslo u znak Strelca, Strelcevi Srecan Vam Rodjendan!!!!

Znaku Strelac pripada 9 polje prirodnog horoskopa. To polje predstavlja : polje Vere, polje putovanja, visokog obrazovanja, filozofije. Deveto polje horoskopa koje prirodno pripada znaku Strelca predstavlja, polje tajnih neprijatelja nase majke ukoliko se gleda natalna karta zene, ili oca ukoliko se gleda natalna karta muskarca. Deveto polje horoskopa je polje svaleracije :)))))) naseg prvog supruznika ili supruge, Deveto polje horoskopa pokazace  nase Fakultetsko obrazovanje, jer je sedmo polje horoskopa - polje gde ce biti prikazana Visa skola. Za Deveto polje horoskopa vezujemo  polje zdravlja naseg oca ili majke zavisi da li horoskop gledamo muskarcu ili zeni. Deveto polje horoskopa predstavlja i opisace drugog bracnog partnera i trece dete ukoliko je to ostalim planetama u horoskopu podrzano.  Da nema Znaka Strelca ne bi bilo filozofije, crkve, suda, inostranstva, visokog obrazovanja vere...

Znak Stelac je promenjiv muski znak, Topao i vlazan. Strelac pripada grupi Vatrenih znakova, pored Znaka Ovan koji je kardinalan tj pokretac,  Znak Lav koji je Fixni Vatreni znak. 
Znakom Strelac Vladaju planete Jupiter i Neptun.
 Jupiter je planeta koja je izuzetno vazna za zivot. Jupiterom su predstavljeni svi nasi profesori, doktori koji nas lece, zatim nasi advokati. Jupiter je covek koji moze imati veze sa inostranstvom , da ili zivi u inostranstvu ili ima poreklo iz inostranstva. Ukoliko je bitna pozicija Jupitera Natus *Coveka ili zenu* kome se tumaci natalna karta, a jupiter je dobro postavljen tj u beneficnom je polju i u znaku je gde nije u losoj poziciji, mozemo reci da je njegov doktor koji ce mu pomoci na primer u vezi zdravlja stranac ili je covek sa ovih podrucja no genetski moze imati pretke izvan granica gde je natus rodjen. Zatim ukoliko opisujemo Jupitera mozemo reci da je to obrazovan covek, ucen, ne retko druge vere... u odnosu na klijenta za koga tumacimo.
No da se vratimo znaku Strelca.... Stelac je vecito gladan znanja, posto je Sunce u znaku Strelca, ne retko se tu nalazi verni pratilac Sunca-Merkur koji se u znaku Strelca ne oseca bas najbolje :)))))) tu je u znaku zvog izgona ili egzila, pa cete videti kod nekih osoba rodjenih u znaku Strelca da bezgranicno mogu da filozofiraju od nemila do ne draga. Jos ukoliko su Dispozitori i Sunca i Merkura Jupiter i Neptun u Strelcu a verujte mi upoznala sam takvu osobu, filozofiji, praznih prici do beskonacnosti i nazad. Sto bi moja prijateljica jedna rekla koja je isto bila u prilici da upozna Stelca koji ima merkura u Strelcu i dispozitore - Neptuna i Jupitera u Strelcu, : " pricao mi je da me pitas sta ne znam, ali znam da je filozofirao do situacije - KRV NA USI- :))))))))))))))
SALU NA STRANU ukoliko postoji znak Zodijaka koji je optimista, i uglavnom sve gleda sa vedre strane to je Strelac. No to sto je promenjiva Vatra, tj promenjivi vatreni znak to samo znaci da ce oni pokusati da uoblice neke situacije. Retko su pokretaci necega, umeju da budu neverovatno pozitivni, u stalnom pokretu,  neumorni pustolovi. Za druge stranci, za bliske veoma dinamicne i tople osobe bez obzira dali se radi o muskarcu ili zeni.

Na karti iznad, prikazana je postavka Planeta, Sunca i Meseca na danasnji dan . Ono sto je interesantno je da imamo dva svetla tela Sunce i Mesec i dve planetne: Satrun i Merkur u znaku Strelca. Imamo skup planeta ili STELIJUM. 
UKOLIKO IMATE VASU NATALNU KARTU, POLJE U KOME SE NALAZI ZNAK STRELAC JE TRENUTNO U APSOLUTNOM ZENITU STO SE TICE UMA, EMOCIJA, RACIJA I TU SE TRENUTNO NALAZI  REALAN PROBLEM.  KOJI OVAJ  MERKUR U IZGONU STALNIM FILOZOFIRANJEM, A PRETHODNO SAM VAM PISALA I O POZICIJI MERKURA U STRELCU I KAKO SE MOZE OPISATI, NE MOZE DA RESI :))))
TO POLJE SADA OKUPIRA VASU POTPUNU PAZNJU!!!
MENI KONKRETNO SE OVAJ STELIJUM NALAZI U 6 POLJU HOROSKOPA JER SAM PODZNAK RAK, STO ZNACI DA SU SAD MOJ UM EMOCIJE, RACIO USMERENI NA PROBLEM VEZAN ZA ZDRAVLJE, POSAO, KUCNE LJUBIMCE :)))))  FILOZOFIRANJEM PROBLEM VEZANO ZA POSAO I SVAKODNEVNICU RESITI NECU, PA CU ENERGIJU USMERITI NA MESEC I SUNCE, TJ INTUICIJU ILI OSECAJ ILI PAK FOKUS.
IPAK UTICAJ OVOG SKUPA PLANETA OSETICE NAJVISE, ZNAK I PODZNAK STRELAC, ZATIM RIBE, DEVICA I BLIZANCI. 
ONO STO NIJE NI MALO SLATKO NI NAIVNO JESTE POZICIJA VEZANA ZA PODZNAK JARAC KOME SE OVE PLANETE NALAZE U DVANAESTOJ KUCI HOROSKOPA. ZASTO ? 
ZATO STO SU OBA SVETLA TELA I SUNCE I MESEC, U POLJU ZLOG DUHA, U POLJU TAJNIH NEPRIJATELJA.
DVANAESTO POLJE HOROSKOPA JE POLJE PSIHE PA PODZNAK JARAC MOZE OSECATI PSIHICKU NESTABILNOST ILI UZNEMIRENOST. JOS NEKO VREME CE NJIHOVIM DVANAESTIM POLJEM TRANZITIRATI PLANETA SATURN KOJA MOZE DONETI U ODREDJENIM TRENUCIMA ZELJU ZA ODSUTNOSCU I POVLACENJE U SVOJ SVET. 

U SVAKOM SLUCAJU OVO JE IZUZETNO DOBAR PERIOD ZA NOCNO UCENJE UKOLIKO SE SKOLUJETE, ZATIM OVO JE IZUZETNO POVOLJAN PERIOD ZA  POVLACENJE UKOLIKO VAM TO ODGOVARA. OPTIMIZAM JE TU SAMO DA PLANETA MERKUR PROMENI ZNAK I UDJE U ZNAK  JARCA GDE CE MISLI BITI USMERENE NA KONKRETNE SITUACIJE I NECE SE RASLINUTI NA VISE STRANA.

SUNCE, MERKUR, MESEC I SATURN SU U NAPETOM ASPEKTU*KVADRAT* SA PLANETOM NEPTUN KOJI JE KONACNO KRENUO DIREKTNIM HODOM  , A NALAZI SE U ZNAKU RIBA ZAJEDNO SA MESECEVIM CVOROM.  NEPTUN CE POKUSATI DA STVARNOST ULEPSA, NASMINKA I JEDNOM REALNOM PROBLEMU PONUDI ILUZIJU :)
UKOLIKO VOLITE BAJKE SAMO NAPRED!


Jedan od mojih omiljenih pustolova, sa sve samostrelom (Strelac) Van Helsing i muzika iz i fima...
Avantura moze da pocne!










Нема коментара:

Постави коментар