уторак, 8. децембар 2015.

Venera u Znaku Skorpije....Slusaj svoje srce :)))

 Pre nego sto pocnem pisati o Veneri u Znaku skorpije, zelim da znate da ovaj post posvecujem svojoj drugarici Mari...mojoj blesavici, ludici i Skorpionskoj Venerici...- Slusaj svoje srce :) <3 

Kada Astrolozi kazu, Venera u znaku Skorpije je losa Astroloska pozicija za Veneru, to je istina, daleko od toga da nije...ali ljudi koji je imaju u Natalnom horoskpu zive  sa Venerom u tom polozaju, imaju decu i imaju brak.... Venera u znaku Skopije je u startu u losem polozaju, no nije u nista losijem u odnosu na Veneru u Znaku Ovna ili u odnosu na Veneru u znaku Device...Venera u znaku Skorpije nije Vamp devojka, nije Vestica, ne mora nuzno da oblaci cipkane carape sa halterima, visoke stikle...moze imati odecu na sebi koja je sarena, da nosi patike i naocare za sunce (tako se oblaci moja gore pomenuta drugarica) koja je jos uvek upravo ta Venera u Skorpiji, zato sto nije udata pa nije postala Natalni Mesec koji ce postati ulaskom u brak :)))). )




 Jeste to da kazemo devojka koja je na neki nacin posebna, necu napisati extrem jer mi je bez veze, ali da je posebna i neobicna jeste...To je devojka koja zna sta hoce, a sta nece, to je devojka koja ne pravi kompromise i potcinjeno se miri sa muskarcem, vec mu jasno stavlja do znanja sta ONA HOCE I STA ONA NECE, NE PITAJUCI GA STA ON ZELI! ONA JE TA KOJA KONTROLISE LJUBAVNU IGRU, ONA JE TA KOJA KOJA BEZOBRAZNO PISE PRAVILA ISTE! 


Venera u Znaku Skorpije se iskonski iz svih dubina Zemlje i svih Vulkana*Pluton* joj je Prvi Vladar, i svih vatrenih oruzja, a Boga mi i hladnih *Mars* Drugi Vladar bori za jedno da oseti pravu strast, ljubav u svakom smislu te reci, da oseti da joj se muskarac predaje,  ali ta njegova predaja nije dovoljna, ako Vulkanskih erupcija nema :)))) Tenzija, Inenzitet, Iskra su reci koje bi opisale ljubav, koju pruza Venera u Skorpiji, pojedini kazu da je Venera u Znaku Lava kraljica Drame, ja se sa tim ne slazem, Venera u Znaku Lava je kraljica pozorista, kraljica parade, a Venera u Znaku Skorpije je kraljica Drame, koja reaguje instiktivno, intuitivno, ona ne osvaja na prepad kao Venera u Znaku Ovna ona osvaja lagano Vam   se uvlacesi pod kozu, tako da dodje do svake vase pore, svakog vaseg nerva i najsitnijeg krvnog suda dok vam sasvim tiho i ne ocekivano ne dodje do <3. Kada Vam osvoji srce, drzace vas  u stalnoj akciji, tenziji, a opet ce taziti da imate Vas zajednicki mir i da plivate u toj reci emocija :))))Cuvace vas kao tajnu, iz svih snaga stitice vasu ljubav i tu ce Pluton I Mars koji su Vladari Skorpije uciniti svoje , pa ako je povredite, izdate ili iz manipulisete, izbrisace vas iz svog zivota, ubice svaku misao na vas, i makazama iseci vase slike (Mars) i na kraju ce vas zivog sahraniti, jer cete za nju u slucaju izdaje biti mrtvi*PLUTON*! U stvari da li ste uopste postojali u njenom zivotu? NE!


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Venera ja na dole prikazanoj Natalnoj Karti na Nultom stepenu Skorpije-muskarci srecno vam bilo! Mars se nalazi na 13 stepenu Znaka Vage, muskarac je taj koji balansira, miri i taktizira, mozda se i premislja izmedju dve strane, Venera nije vise u istom znaku kao i Mars da bi ona taktizirala, mirila se, ona je sada promenila teren... Ona odlazi u polje strasti, sexa, ona sada osvaja svojom lepotom i culnoscu, svojom intuicijom...Njene instikte sada ne vodi mir, vec energija sad ili nikad, energija kontrole i energija "ILI ILI" ovo drugo ili znaci doslovce JA ZNAM STA HOCU I OTISLA SAM :) MARSA U ZNAKU VAGE JEDINO ONA MOZE DA POKRENE I POKRENUCE GA, NJENI INSTIKTI I ONO STO ONA RADI POTPUNO POGRESNO ALI NA PRAVI NACIN! KRENULO JE VREME RAZCISCAVANJA I OVA VENERA CE TO RAZCISCAVANJE ZAVRSITI. NATERACE MARSA DA PROMENE MESTA DA DODJE NA SVOJ TEREN U SKORPIJU, A ONA CE SE VRATITI U VAGU- RECEPCJOM CE SVAKO BITI NA SVOM, ONA CE BITI LEPA BLAZENA, MIRNA, A ON VITEZ STO MU I DOLICI :)


VENERA U SKORPIJI BICE U LEPOM SEKSTILU SA NEPTUNOM IZ ZNAKA RIBA, MASTA CE RADITI, NEKOME I BEZOBRAZNA :) OSECAJI CE SE SIRITI, INTUICIJA PRORADITI, ZELJA ZA LJUBAVNOM PREDAJOM , NO NEPTUN JE TU DA ZAMAGLI NJENA OSTRA CULA... VENERA MU TO NECE DOZVOLITI, RECEPCIJOM CE IZ ZNAKA GDE JE U PADU UCI U ZNAK RIBA GDE JE EGZALTIRANA, USHICENA, I IMACEMO REALIZACIJU BOZANSKE LJUBAVI :))))




I JEDNO PITANJE ZA NASE DRAGE MUSKARCE:

Da li si ikada stvarno volio neku ženu? - POUCNA PESMICA
          ZA VAS JE DRAGE MOJE   MUSKARCINE  JE                                      POSTAVLJENA SA PREVODOM                                                                                                                  


DRAGE MOJE SAMO NAPRED, A VAMA MUSKARCINE SRECNO!






Нема коментара:

Постави коментар