недеља, 22. новембар 2015.

Sunce u Znaku Strelca....Strelcevi srecan rodjendan!

Sunce je iz znaka Skorpije pre neki sat uslo u znak Strelca!!!!! Strelcevi  Vama srecan  rodjendan!!!!! Ostalima zelim manje drame vise vere i nade!!!! Realno to ce se i dogoditi, oseticemo svi blagi optimizam :))) a pored teskih aspekata malefika Marsa iz znaka Vage, Urana iz Znaka Ovan i Plutona iz znaka Jarca, optimizam nam je preko potreban!!!!!! I osmeh :)

Strelac je deveti znak Zodijaka, pripada mu prirodno deveto polje horoskopa... U prirodnom horoskopu predstavlja: Veru, Nadu, Visko / fakultetskim obrazovanje, drugi brak, trece dete. Deveto polje horoskopa kome pripada znak Strelca, predstavlja i vase unuke, po derivacijama je to peto polje od vaseg petog polja i predstavlja decu vase dece! 
Strelac je  treci vatreni znak, po intenzitetu vatre je na trecem mestu, prvi je Ovan, koji je pokretac*Kardinalan*, prva vatra i najsjajnije Sunce, zatim Lav koji je po intenzitetu vatre na drugom mestu, slabije od Ovna-jace od Strelca i ta vatra uvek gori fixna je - nepromenjiva je :)
Strelac je promenjiva vatra/ tj promenjivi vatreni znak , muskog principa, pola je covek a pola zivotinja, te dela i zivotinjski i ljudski :)  Znakom Strelca vladaju planete Jupiter i Neptun.

Slika na nebu, je sledeca : Sunce- So je na nultom stepenu  Strelca u konjunkciji sa Merkurom i ide prema konjunkciji sa Saturnom. Dispozitori Sunca, ali i Merkura i Saturna su: Neptun u Ribama koji je konacno krenuo dirknim hodom pre par dana , tacnije 18.11.2015.godine i Jupiter koji se nalazi u znaku svog izgona u znaku Device i u dirktnom je hodu...Samo jedna planeta se sada nalazi u retrogradnom RX hodu i to je Planeta Uran koja se nalazi u znaku Ovan, na 17 tom stepenu *by the way tacno na mom natalnom Suncu, na Fiksnoj zvezdi Drako/zmajev rep-Uran na toj fixnoj zvezdi ce se zadrzati, iskreno bojim se opozicije koju ce Tranzitni Mars napraviti prema Uranu 11.decembra.2015.godine kada se Mars bude nalazio na 16,37 Vage a Uran na 16, 39 Ovna.... no videcemo...
Sta ce nam se dogadjati, ulaskom Sunca u Znak Strelca? Prvi aspekt koji se formira je Konjunkcija Sunca i Merkura, zatim konjuncija Sunca i Saturna koji ce biti na 6 stepenu Strelca, a zatim i Sunce formira kvadrat prema Neptunu.... Nisu to laki aspekti za Nase Strelcevsko Sunce, Merkur-misli ce ga zbunjivati promenjivoscu u smislu sanjarenja, iluzija, mastarenja, do folderski programiranih misli, zatim ce Stari ucitelj Saturn da nauci Sunce da kadkad mora obuzdati svoj sjaj i bljesak... Saturn ce Usmeriti Sunce u Strelcu da se ostavi filozofiranja i nauke nego da vec jednom dovede sebe u red/ formu:))) Dok ce Sunce svojim zracima i sjajem pokusati pokusati da odobrovolji Namrgodjenog Saturna te da otopi  bar na tren njegovo zaledjeno srce i  pokaze mu da zivot nisu samo forme i zidovi, i da zivot nisu samo lekcije i teret vec vera, nada i sloboda....U narednom periodu Tamo gde vam se nalazi Znak Strelca tu ce vam biti usmerena energija, Tu ce vam se upaliti lampica, Merkur / misli su vec tu na istom terenu/ a i Saturn formalista koji ce ovo dvoje Sunce/Merkur, dovesti u red!!! :)))


Poznate licnosti koje imaju Natalno Sunce u Strelcu, tj Horoskopski znak su Strelac su :
Brad Pitt,Taylor Swift, Scarlett Johansson,Britney Spears,Christina Aguilera,Miley Cyrus,Miley Cyrus,Jim Morrison,Bruce Lee,Jay-Z,Nicki Minaj,Jimi Hendrix,Milla Jovovich,Tina Turner, Jacques Chirac,Joseph Stalin,Edith Piaf,Maria Callas,Woody Allen,Ludwig van Beethoven,Frank Sinatra,Steven Spielberg,Winston Churchill,Kim Basinger,Jane Fonda,Walt Disney,John Malkovich,John F. Kennedy, Jr.,Lucy Liu,Sonia Gandhi,Samuel L. Jackson,Pablo Escobar,Mark Twain,Lucky Luciano,Caroline Kennedy,Kirk Douglas,Ray Liotta,John Galliano,Giacomo Puccini,Gianni Versace,Sia Furler,Baruch Spinoza,Anders Celsius,Jackie Stallone,Ridley Scott,Paco de Lucía...



                     Sia- Znak Strelac- Sunce u Strelcu                                                                Alive......                                                             

Нема коментара:

Постави коментар