уторак, 22. март 2016.

Sunce u Znaku Ovna....Novi ciklus.....

Kao sto  sam i obecala u proslom tekstu, da cu pisati o Ovom Divnom Suncu....Obozam ga...Znak sam Ovan i zahvalna sam Univerzumu sto mi je Sunce u u Natalnoj karti, bas u Ovom Znaku!!!!
Dragi moji Ovnovi srecan Vam rodjendan!!!!!! Sve najlepse!!!

Ovan je Prvi Znak Zodijaka, njim pocinje zodijacki krug... On je Kardinalan znak - pokretacki- pokrece Novo godisnje doba posle zime- Prolece :))))) Sa ulaskom Sunca u Znak Ovna, priroda se budi... priprema se i priroda za novi ciklus...Olistava trava, pocinje da pupi voce, cvetaju vocke, koja ce nam sa ulaskom Sunca u Znak Vagekada pocinje Jesen, dati svoje plodove pre mrazeva i ulaska Sunca u Znak Jarca kada pocinje godisnje doba Zima.
Dakle na svakom pocetku godisnjih doba imamo po jedan Kardinalan znak...  Ulaskom Sunca u znak Raka pocinje leto, Ulaskom Sunca u Znak Vage pocinje Jesen, Ulaskom Sunca u znak Jarca pocinje zima, a Ulaskom Sunca u Znak Ovna pocinje prolece...
Ulaskom Sunca u Znak Ovna pocinje novi Zodijacki Ciklus. Pocinje i novi Ciklus u prirodi. U kom polju u Horoskopu Vam se Nalazi Znak Ovan, Vasa Svest ce biti usmerena na to polje do god se Sunce bude nalazilo u Znaku Ovan. U kom polju  Vam se nalazi znak Ovan, od trenutka Aktivacije tog polja  * u Natalnoj karti* Vam u sustini pocinje zivot.

Ovan je Vatreni Znak - Muskog principa. U Znaku Ovna Sunce -So-*Astroloski* je u znaku Svoje Egzaltacije. Tu je polozaj Sunca Najjaci!  Kako Sunce u Znaku Ovna pokrece prolece, priroda se budi, tako menja na neki nacin i nas...Ostavljamo zimu iza ledja, i okrecemo se  upravo tom Prvom prolecnom Suncu. Pocinju da se bude lepsi osecaji, zelimo da se oslobodimo gardarobe i svega onoga sto nas je opterecivalo u toku Zime. Blagi optimizam i pored svih svakodnevnih situacija koje nam zivot namece, moze se osetiti. Ljudi se Vise krecu i izlaze... Potreba za sto duzem ostajanjem napolju,potreba za duzim setnjama u prirodi je sasvim normalna za ovo doba godine. Sa promenom Vremena gde dan duza, vidno, gde su dani topliji, menjaju se i nasi unutrasnji procesi. POCINJU DA DIVLJAJU HORMONI!!! I UVEK SE SA DOLASKOM PROLECA SETIM CUVENE SCENE IZ 

CRTANOG FILMA "Bambi" gde pametna Sova objasnjava sta znaci prolecno zaljubljivanje i divljanje bas hormona koje sam pomenula. Srpski receno dogadja se "VRBOPUC" :))))))) 

Na karti koja je prikazana ispod, Sunce se Nalazi na 02 stepena znaka Ovan, i pod uplivom je Fixne zvezde Divda, koja ima maleficnu prirodu. Merkur je na prvom stepenu znaka Ovna i hvata zalet. Jer su nase misli ireci dok je Merkur bio u Znaku Riba bile konfuzne, mozda drugima rerazumljive, a mozda se neko i ucutao...No ulaskom Merkura u znak Ovna  hvatamo zalet za PRICU... MISLI I RECI BICE MAKAR MALO BRZE. UKOLIKO SMO SE UCUTALI SAD JE PRAVO VREME DA PROGOVORIMO :))) MERKUR SE KONACNO OSLOBODIO NEPTUNA, RIBA I CVORA.  IPAK RAZUMEVANJE NECE JOS UVEK BITI NAJBOLJE...BAR JOS NEKO VREME. MERKUR IZ ZNAKA  OVNA IMA RECEPCIJU -PRIJEM SA MARSOM IZ ZNAKA STRELCA, GDE MERKUR VODI MARSA U ZNAK U KOME VLADA, A MERKUR JE U ZNAKU STRELCA U EGZILU ILI IZGONU, TAKO DA CEMO U NEKIM TRENUCIMA I PRETERANO FILOZOFIRATI.... Narednih dana je moguce da Vas sokiraju pojedine Vesti i naslovi. Danas vec jesu, jer su se dogodila dva teroristicka napada u Belgiji. Na moju veliku zalost, nisam bas neki optimista ni sto se tice drugih Evropskih zemalja... No necu biti ptica zloslutnica, jer ni sama ne volim da citam mracne prognoze. 
Ovo sto je moj savet da iskoristite ovo Divno prolecno Sunce, jeste da u narednim danima kada su najavili Kisu - sredite kucu, posadite sadnice na terasu i bas ih ostavite na kisi. Kisa ce njima prijati, a Vama malo kreativnog rada. Naredni dani su dobri za pisanje, ali ne i za ogovaranja, i to gledajte da izbegavate. Ukoliko na bilo koji nacin saznate da vas je neko ogovarao ili Vas zlurado pominjao u bilo kom kontekstu, nikako nemojte ulaziti u sukobe i prepirke...umesto da ispravljate krive drine, posvetite se sebi i osmeh na lice.... Kada Sunce bude sinulo -pravac setnja!!! Sad je pravo vreme  za to...Ne dozvolite drugima da crpe vasu pozitivnu energiju, na bilo koji nacin, vec naredan period iskoristite za pozitivne misli... 
Sunce u Znaku Ovan je po prirodi Optimista budite i Vi!!!!!!!

                         Treba Nam svima jedan Suncan Dan !!!!!                                                                                                                             



U

N









Нема коментара:

Постави коментар