петак, 22. јул 2016.

Sunce u Znaku Lava i Lunarna Eklipsa Avgust 2016

Dragi moji Lavici Srecan Vam Rodjendan! Da Ste zivi i zdravi, da Vam se sve zeljice ispune...Zasijajte punim sjajem i zauzmite svoje centralno mesto na Sceni. Naredni period je samo Vas. Kruna pripada Kralju-Vasa je...:)

Ko od Vas nije procitao evo proslogodisnjeg teksta o Suncu u Znaku Lava : Sunce u Znaku Lava 2015.

Danas je Planetarna slika na nebu nesto drugacija nego prosle godine...Tranzitni Saturn nije u kvadratu sa "Veselom" druzinom u znaku Lava. U znaku Lava nalaze se:Sunce, Merkur, i Venera, Saturn se nalazi u znaku Strelca i Retrogradan je. Sunce, Merkur i Venera nalaze se u odnosu na Sunce u aspektu Trigona :) Prosle godine bili su aspektu kvadrata, ove godine ce bar na nekom polju da budu olaksavajuce okolnosti , makar minimalne, Saturn nikad ne daje nesto maksimalno, ali je ovde udruzen sa malim benefikom Venerom, Merkurom i Suncem. U tom polju horoskopu gde Vam se nalazi znak Lava, na to polje ce Vam u narednom periodu biti usmerena Svest-svest je Sunce :) 


Druge sistemske planete su u tezim aspektima i to su :
-Separaciona opozicija Neptuna i Jupitera;
-Separacioni kvadrat izmedju Saturna i Jupitera
- i kvadrat izmedju Neptuna i Saturna

Ne miruju ni Pluton ni Uran, nemaju egzaktan aspekt odvoili su se za 9 stepeni, ali se "merkaju" po znaku i po znaku su u kvadratu, Mars je imao i jos uvek ima aspekt inkonjunkcije sa Uranom u Znaku Ovan.

Svi ovi aspekti koje sam nabrojala nisu ni malo slatki iterace nas na borbe, sto spoljasnje sto unutrasnje...
Realnost ce nas udariti maljem u glavu i naterace nas da se probudimo iz sna-moracemo da se uozbiljimo i prihvatimo stvarnost izvan ruzicastih naocara. Nezadovoljsvo ce biti vidljivo kod razlicitih Znakova u razlicitim segmentima. *Saturn kvadrat* Neptun*
Veliki Sanjar, Madjionicar i slikar Neptun bice primoran od strane Saturna da se probudi. Neptunovi Madjionicarski trikovi bice blokirani jer Saturn je vecitno i svim i svacim nezadovoljan. 
Ovaj aspekt bice Egzaktan 10.09.2016 godine u 09:04 Pre podne
Saturn i Jupiter su imali bliski susret, i taj kvadrat jos uvek traje, pa ukoliko imate problema u smislu resavanja sudskih sporova, da se neke stvari odugovlace, ovaj aspekt bi upravo to mogao doneti. Ukoliko  Vam je potrebna pomoc Advokata, Profesora, strpite se jos malo-Jupiter kvadrat Saturn nas upravo tome uci. Jupiter mozemo posmatrati i kao novac, pa ce onda i neke isplate biti na cekanju. Jupiter i Saturn ce biti u kvadratu po znaku sve dok Jupiter ne bude usao u znak Vage a to ce biti 09.09.2016 godine. No ovaj aspekt koji je tezak koji je Jupiter imao sa Saturnom, bice smesan u odnosu na Aspekte koji cekaju Jupitera u narednih godinu dana u Znaku Vage, a to su Kvadrat sa Plutonom iz znaka Jarca i opozicija sa Uranom iz znaka Ovan....Sa ovim aspektima, nece nam biti dosadno u to budite sigurni ...

18 Avgusta na nebu imacemo drugu od tri Lunarne Eklipse, koja ce se dogoditi na osi Vodolija/Lav. Naredni Lunarni Ciklus od 28 dana  posebno ce biti vazan za Znake Vodolija i Lav, ali i za ostale Znake Zodijaka tj polja kojim Vladaju Vodolija i Lav. Lunarne Eklipse ili pomracenja uvek donose neki novi stadijum, ipak pomracenja svetlih tela, kao sto su Sunce i Mesec nisu nimalo naivni ni za jedan Znak Zodijaka. Mesec je dusa i psiha coveka, pomracenjem Meseca menjaju se nase emocije, tj nase emotivna i psihicka stanja...zato Cuvajte zivce i uzivajte u ostatku leta! Ako nista drugo onda do 01.09.2016 kada je Solarna eklipsa ili do sledece lunarne Eklipse koja ce se dogoditi 16.09.2016. godine na 24 stepenu Znaka Ribe!                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Mozda Vam reci ove pesme pomognu da prevazidjete period koji je                                                  pred Vama! Nema lakog izlaza :)       



                                              







Нема коментара:

Постави коментар