четвртак, 3. новембар 2016.

Mars u Znaku Jarca - Snazni borac-Fajter

Pre nego sto pocnem da pisem o Marsu u Znaku Jarca, tranzitnom - ali i o natalnoj poziciji Marsa u Znaku Jarca, zelim sa Vama da podelim slike iz Emisije Astro Savet, koja se uzivo emitovala 27.10.2016 godine na Pink+ Televiziji.


 Neizmerna Zahvalnost mojoj Profesorki Jovani Lucic Gajic  nasem najpoznatijem Astrologu i  Gospodinu Goranu Pinosavcu nasem najpoznatijem Numerlogu po cijoj sam preporuci gostovala u emisijiAstro Savet. Zahvaljujem se koleginicama iz tehnicke podrske iz Call centra koje su prihvatale pozive iz Srbije.Zahvaljujem se reziji i toncu sto su me trpeli :)))))))))))) i fotkali :) Hvala na podrsci i kafi i odlicnoj najavi! 
 

  Zahvaljujem se   : Teta Ireni, Teta Goci, Svim  koleginicama Vrhunskim Astrolozima  koje su pratile moj rad u toku emisije, svim mojim prijateljima, klijentima , zahvaljujem se i ljudima koji su pozeleli da me cuju te su zvali uzivo emisiju . Zahvaljujem se Butiku  "Betty Boop Fahion"koji se pobrinuo za moj izgled u studiju obezbedivsi mi garderobu i nakit.Na kraju zahvaljujem se mojim roditeljima koji su moja apsolutna podrska!
Veliko hvala jos jednom!






                                     Mars u Znaku Jarca                                        

Mars je planeta koja Vlada znacima Ovan i Skorpija. U znaku Svog pada je u znaku Raka na 28 stepenu, u znacima Vage i Bika nalazi se u Egzilu ili Izgonu, a u Znaku Jarac je Egzaltirana planeta.
Egzaltacija ili ushicenje neke planete u Vasem horoskopu znaci da je u odredjenom znaku Toj planeti izuzetno dobro, tj. u tom znaku preteruje.Ukoliko planete u Horoskopu/natalnoj karti posmatramo ovako: Da je Mesec - svetlo u horoskopu koje opisuje nase osecaje i dusu, da je Sunce svetlo u horoskopu kojem ce biti opisana nasa svest, da je Merkur planeta koja ce opisati nacin razmisljanja, kvalitet misli, inteligenciju, da je Saturn u nasem horoskopu graditelj, kamen i kost u grlu, Da je Planeta Neptun iluzija, zamajavanje u nasem horoskopu, Da je Uran Astrolog u nasem horoskopu, Da je Jupiter svaki nas Profesor, Doktor, Advokat, Sudija, da je Pluton , Macka ili Dragocenost u nasem horoskopu, Mars je onda pokretac u nasem horoskopu. 


Mars u horoskopu gde god da je postavljen-u bilo kom polju ili znaku, on je pokretac.
Mars u znaku Jarca je u znaku Svoje egzaltacije pa u tom znaku preteruje sa pokazivanjem snage, inacenjem. To je pravi ATLETA. 
U opisnom smislu  to je Snazni Borac, Fajter, izuzetne gradje, izvajanih misica, koji izuzetno vodi racuna o svom : izgledu, stavu,poziciji i ugledu. U Zenskom horoskopu opisace momke koji ce devojci ciji je horoskop zapasti za oko, i privlaciti je. U muskom horoskopu opisace Muskarca kakav ce biti u periodu dok je momak tj jos uvek nije stupio u brak. I u  muskom i u zenskom horoskopu opisace koliko osobe oba pola imaju fizicke snage da izdrze napor. Sa Marsom u Znaku Jarca imaju je na pretek.
 Nekako me uvek  Mars u Znaku Jarca podseti na Leonidu Kralja Sparte po Fizickom izgledu, kondiciji i stavu.








Mars se u ovom trenutku nalazi na 26 stepenu Znaka Jarac, prosao je za pet stepeni kvadrat prema Uranu, i konjunkciju sa Plutonom koji se nalazi na 15 stepenu znaka Jarac. Na 27 stepenu Znaka Jarac nalazi se Fixna Zvezda koju imaju naglasenu politicari i mocnici, ljudi koji imaju veze ili politicke funkcije i izuzetne pozicije.

Tranzit Marsa kroz znak Jarca navise ce ostetiti, Znaci, i podznaci, Jarac, Vaga, Ovan i Jarac, izazov na trosenje energije i mogucnost povreda ili / upala kod sva cetiri znaka i podznaka. Ovaj tranzit u daleko blazim i boljim aspektima osetice znak Skorpije i Ribe, kao i Znaci  i podznaci :Bik i Devica.


Poznate licnosti koje u svojim Natalnim kartama imaju Marsa u Znaku Jarac su : Albert Ajnstajn,Marlon Brando, Bred Pit, Dzulija Roberts, Sakira, Lejdi Gaga, Robert Petison, Megan Fox, Alen Delon, Gven Stefani, Dzim Keri, Bjork, Rafael Nadal, Nikolas Kejdz, Vudi Alen, Stiven Spilberg, Alister Krouli, Frida Kalo, Volt Dizni, Ronald Regan, Jusein Bolt, Tomas Edison, Samuel L Dzekson....

Jedan od mojih omiljenih filmova i muzika iz istog.
                             300-Bitka kod Temopilskog klanca                                                                                                                                   

Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica







Нема коментара:

Постави коментар