четвртак, 21. април 2016.

Venera konjunkcija Uran .....sokiras me ti :)


Ovaj tekst je posvecen mojoj koleginici Vesni, koja mi je danas kada smo se cule rekla : " Stalno citam tvoj Blog, tekstovi su ti odlicni, sad ce Venera i Uran biti u egzaktnoj konjunkciji-napisi nesto na tu temu. "
 :))))) Ja sam se iskreno da vam kazem mislila da pisem tekst o hodu retrogradnih planeta, ali ocigledno je vreme za pogled unapred i Venera i Uran idu Direktnim hodom :) Jos nije vreme da pisem o hodu unazad pojedinih *bice* skoro pa svih planeta.

Venera  se nalazi u znaku Ovna i priblizava se trenutak njene egzaktne konjunkcije sa planetom Uran ...

Uran je planeta iznenadjenja, tu je da nam izokrene sve cemu se nadamo i da nam nesto sasvim novo. On rusi stare okvire i gradi buducnost. Simbolika za planetu Uran, je iznenadjenje, iznenadni preokret, sok. Uran je avion, Avio saobracaj, Aerodrom, Raketa, Stanica za lansiranje rakete, Uran je Uragan, Tornado, Munja i Grom. Oluja... Elektricitet , Struja. Uran je Buducnost-pripadaju mu sve novotarije ovog sveta :))) Uran je Astrolog :)
Uran vlada Znacima Vodolije i Jarca, vlada jednim Fixnim vazdusnim Znakom *Vodolija* i jednim Kardinalnim Zemnjanim *Jarac*.

Venera je planeta ljubavi, uzivanja, hedonizma, lepote. Venera je tu da nas nauci i pokaze nam kako se voli, kako se doteruje, kako se uziva. Vlada Znacima Bik i Vaga. poput Urana koji vlada Fixnim i Kardinalnim Znacima, i Venera Vlada Fixnim i Kardinalnim Znacima : Bik je Fixni zemnjani znak, dok je Znak Vage kardinalni Vazdusni Znak.

Dakle, jedna ratnica lepotica Venera ide ravno u oluju  :) Grli Munje i Gromove, seda u Borbeni Avion :) ili Jedna Venera u Ar-Ovnu gde je u znaku Svog izgona ide na Aerodnorm :) gde? Ovan- Istok, ide na primer na Aerodrom u Japanu da napravi Selfi na krilu Aviona :)  Ova Venera ide kod Astrologa :))))) 
Na Natalnoj karti koja je ovde prikazana Venera se nalazi na 19 stepenu Znaka Ovan. Napusta decka  koji bi bio predstavljen Marsom u Znaku Strelca koji je u Retrogradnom hodu, ali napusta i recimo Starkelju koji bi bio predstavljen planetom Saturn koja se nalazi na 15 stepenu znaka Strelac i u Retrogradnom hodu je. Dok se njih dvojica krecu retrogradno, Venera grabi napred  napusta i Svadju sa Psihopatom koji bi bio prikazan planetom Pluton, napusta Fantoma iz Opere :)))) no razliciti utisak ostavlja na Planete Mars i Saturn, napusta ih iz aspekta Trigona, sto je miroljubiv aspekt, Fantoma iz Opere ili Plutona napusta aspektom Kvadrata - Venera je Plutona provalila da je psiho, svasta mu rekla i  opalila mu samar ili  sutnula u cevanicu. Planeta Pluton, je takodje u Retrogradnom ili Rx hodu i na 17 stepenu je znaka Jarac. Venera je ovog psihopatu napustila pre dva stepena, kad? Pre dva dana. dva sata, dve nedelje, dva meseca, dve godine...pre dva stepena.  Za tacno Dva stepena nacice se u Egzaktnoj konjunkciji sa planetom Uran. 
Hajde da posmatramo ovu Veneru kao devojku koja dzogira i to sa preprekama :))) Prvo je natrcala na Vatru (Mars), Zatim na stenu koju je morala da preskoci (Saturn) i te dve prepreke je prosla bez posledica i lepo(Trigon). Zatim se na njenom putu desava zemljotres Pluton ona se tu oklizne i ogrebe (kvadrat), iz te zemnjane pukotine pocinje da izvire lava i  stvara se Vulkan (Pluton) ona zaobilazi Vulkan, ali joj jedan grumencic uzarene stene pada na ruku i dobija opekotinu-Venera kvadrat Pluton-nastavlja da trci i ulazi u oluju pracenu jakim vetrom, munjama i gromovima Uran. Na putu se iznenada(Uran) pojavljuje cudan covek, i kaze joj Ajde da se sklonis sa ovog nevremena ...Ona je *Sokirana-Uran* Cudak joj nudi skloniste. Govori joj o Mesecu i Zvezdama - Astrolog - Uran :)


Slika neba je ovakva : Venera i Uran su u znaku Ovan, Uran i Mars iz znaka Strelca imaju mesovitu recepciju, Gde Uran Voli Marsa, pa ce Marsa primiti u Sediste, a Uran ce otici u Znak gde je peregriran, Uran ne Voli Saturna, Njega Vodi u Znak svog pada, Ali Uran Voli Plutona i tu imaju recepciju po sedistima. Pluton dodje kod Venere u Znak Ovan, A Uran ode u znak Jarca. 
Posto je Uran cudak, upravo on ce ponovo na kratko spojiti Veneru sa deckom *Recepcijom mesovitom* i pricace joj o buducnosti sa istim. No posto ima recepciju po sedistu, spojice je i sa onim Psihopatom- Plutonom. Pricace joj o njegovoj opsednutosti njome, cak ce se na kratko i Venera i Pluton Sresti ponovo. Uran je zeleo ponovo da ih spoji nebi li ih pomirio. Venera ce pobeci od sve trojice....
 Krenuce da trci dalje. ......

Devojke drage...u narednim danima spemite se za iznenadni obrt. Ukoliko budete zelele odjednom da se menjate, da se drugacije nasminkate :) ili da probate nesto novo, bice da se oseca uticaj Druzenja Venere i Urana :)) Mozda vas na kratko pecne i struja na dodir :) Mozda se budete sokirale-i necim lepim i necim smesnim i necim losim-sok Vam Donosi Uran :) Mozda budete imale osecaj kao da se na Rolerkosteru i nemate uticaj ni na sta...opustite se ...pustite uraganu da vas nosi i zavrti---Uran uvek donosi nesto novo :) Nastavite da trcite... Buducnost je tu na dohvat ruke....

              I za kraj Umetnica za buducnost-sa elektricnom violinom Svira o oluji- Vanessa Mae- Storm


                                   













Нема коментара:

Постави коментар