среда, 6. април 2016.

Venera u Znaku Ovna....Ona koja je zapalila kisu....


Ovaj tekst posvecujem Teta Ireni, zeni koja me je uvela u Svet Astrologije....Zeni koja prati moj zivot, kroz moju natalnu kartu od moje druge godine zivota! Zeni koja je samnom i mojom porodicom prosla najgori period moga zivota-kada sam bila bolesna i doktori su mislili da imam multiplex sklerozu...Vi ste moja velika podrska i veliko hvala za sve!
ovo je prica o Veneri u znaku Ovna...

Posle boravka u znaku Riba gde je Venera egzaltirana, ushicena i dobro postavljena Venera je uplivala u prvi zodijacki Znak- Znak Ovna... Tekst o Veneri o Znaku Riba imate ovde :
 Venera u znakuRiba  - Mala Sirena se konacno trgla iz sveta maste i iluzja, gde je idealizovala ljubav....-Venera u Znaku Riba, i usla u Znak Ovna-u Znak Svog Izgona...Sirena*Venera* je zamenila peraja za noge i postala Zena. Ali ne bilo kakva zena, ne princeza koja je fina i zbunjena u svetu izvan mora, Kakva je bila Mala Sirena koja je cekala .... Venera u Znaku Ovna ne ceka - ona je ta koja stvara sanse.  Venera u Znaku Ovna nije dobro postavljena Venera, ali kao takva isto funkcionise, samo na "Svoj" nacin :) 
NE ZNACI DA DEVOJKA KOJA IMA VENERU U ZNAKU OVNA NECE IMATI LJUBAV, DECU I BRAK!!!!!!!! TO SVE ZAVISI OD NATALNE POSTAVKE DRUGIH KUCA  I  ASPEKATA PLANETA!!!!
Ovde imamo, dakle, umesto Male Sirene, Recimo "Mulan" iz Diznijevog istoimenog Crtanog filma .  Ova Venera nije sanjalica, niti bas zanimaju snovi i idealizacija ljubavi. Ona je Osvajac. Ona je veciti borac za ljubav,i uzivanje... ona preuzima kajase u svoje ruke i mora biti po njenom... Izvanredan je atleta, ako ne fizicki onda duhom. ... U ljubavi mora biti sve skockano i namesteno  kao u vojnicku kasetu....Zasto kazem "Vojnicku" zato sto joj je prvi Dispozitor Mars :) ona ima moc transformacije i regeneracije i ume da izleci, voljenog muskarca, stalne iskrice i takmicenja u ljubavi, vecito osvajanje muskarca na neki nacin njen je adrenalin....ona ce osvajati instiktivno i brzo voljenog muskarca, taktika ovde ne postoji. Ljubavni napad nije iz bunkera ili dobro osmisljen, to radi Venera u Znaku Skorpije. Napad ove Venere je poput sece srpom, brzo*potezan. Njen tajming je kratak, kao i njen fitilj :))))

 Energija je Sad i odmah!!!!!! Ovu Veneru ne vode porivi zudnje, ali je mogu voditi porivi ljubomore, tj da iz ljubomore udje u takmicenje i pobedi!!!!! U znaku Ovna jeste za pobede....ooooo, njoj je dosadno da ceka... Nema ona Vremena za cekanje i prenemaganje, nalazi se u Kardinalnom *pokretackom*znaku-ona je ta koja pali iskrice i vatre, a Boga mi i pozare...Kada je muskarac izneveri, ona tuguje, ali je tvrda srca-Mars joj je Dispozitor i niko nece videti njenu patnju i bol...No trazice odgovor na pitanje Zasto? Borbeno i srcano postavlja ce pitanja. Zelece odgovor jasan...Ili ce se povuci na kratko, drugi dispozitor joj je Pluton. Opet ce brzo smisliti strategiju...Pogadjate? To ce  biti brzo-potezan plan ili za napad 
osvajanja ili za napad --sakacenja- muskarca. Ne nece ga ona fizicki povrediti, napad ce biti isplaniran i realizovan, a da on te brzine nije ni svestan. Njenim emocijama upravlja Mars....Svaku njegovu tvrdjavu ce napadati, osvajati, iz svih oruzja... 
Za ljubav ce se boriti, bez milosti.....Manirima, brzim reakcijama, glasnim smehom, svojom vatrenom energijom, zaslepece muskca koji joj se dopada. Tu ce ljubav cuvati, kao svaki  vojnik do poslednjeg atoma svoje snage... Brinuce o svom muskarcu odgovorno, strogo, nece ga razmaziti, naprotiv dovesce ga u red. Ona to moze!!!
Regenerativna Plutonova energija pruzice joj priliku da se dize iz pepela kao Fenix ptica, Mars ce joj dati hrabrost i odvaznost da probija sve prepreke i bedeme do srca Voljenog muskarca. Njena snaga lezi u hrabrosti i odvaznosti. Ona zna sta zeli !!!!!
Za nju ljubavno polje moze predstavljati i Olimpijsko selo, sa svim mogucim terenima i sportovima :) 
Ona je ta koja pali Olimpijski plamen, i drzi Olimpijsku-ljubavnu- baklju u svojim rukama i cini sve da vatra Olimpijskog plamena gori. Uporedo trci na sto metara, trci na dvesta metara-sa i  bez prepona :) pliva ledjno, prsno i kraul, puca iz vazdusne puske, i malo kalibarskog pistolja, sutira na gol u poslednjem minutu.... i PODIZE LJUBAVNU OLIMPIJSKU MEDALJU. ONA JE TA KOJA USPEVA DA PREBRODI SVE LJUBAVNE PREPREKE I ZADRZI SVOG MUSKARCA, AKO ON IMA ENERGIJE DA JE ISPRATI U SVIM NJENIM LJUBAVNO - OSVAJACKIM PODUHVATIMA :)
Sa ovako utreniranom Venerom, tesko je izboriti se, no da muskarcima slika na nebu bude jasnija...gotovi ste... onaj ko nema snage da ispati gospodjicu - sanse imati nece. No Mars ce krenuti Retrogradnim RX hodom... Momci gde su vam snaga, volja i izdrzljivost... ? :)Sto bi nasi stari rekli : "Gde Vam je petlja?" 

Ovog puta ona osvaja :)
Bez milosti!!!
















Нема коментара:

Постави коментар