четвртак, 24. мај 2018.

Ah ti neuhvatljivi BLIZANCI...

 Dragi moji Blizanci srecan Vam rodjendan!!!
Ukoliko nemate tacnu informaciju o necemu, neki recept ste propustili na Youtube, ili bi ste nesto napravili, skuvali, uredili a ne znate kako, upravo se obratite znaku Blizanac!
Jedna od mojih naj naj boljih drugarica je upravo znak Blizanac i sve moguce i ne moguce informacije je imala na pravom mestu u pravo vreme.
Kao dete se isticala kao neko ko je veeeeeeeoma pricljiv i uziva u setnjama. Ne retko bi radije otisla da proseta po kraju nego da sedi kod kuce i gleda tv. 
Radije bi citala ili pisala nego kuvala...
Kada je dobila preslatku devojcicu imala je idealnog sagovornika kome je stalno pricala i ucila je predivnim pesmicama, pustala joj pesmice preko Youtube i uzivanciji nikad kraja.

Blizanac je upravo to .... SVE. 
Bllizanac je ljudski znak, pripada grupi vazdusnih znakova, i to je promenjiv znak Zodijaka.
Vazduh kao element je ono sto ga karakterise i opisuje. 
Blizancu uzmite sve, ali ukoliko mu zabranite da prica, pise i uopste komunicira, ako mu ne Daj Boze zabranite da Vozi auto ...POSTACETE NEPRIJATELJ BROJ 1.

BLIZANAC JE ZNAK KOJI UOBLICUJE ONO STO SU OVAN I BIK ZAPOCELI I UOKVIRILI. Ovan ce nesto pokrenuti i to je sirova energija , bik ce na neki nacin stabilizovati ovnovsku energiju  i dalje raditi na razvoju onoga sto je Ovan zapoceo, dok ce Blizanac kao promenjiv Vazdusni znak sve to fino izdefinisati, upakovati i prilagoditi!!!
Blizanac je inteligentan znak, i njegove umne sposobnosti, baratanje brojevima, informacijama, vestima, cinjenicama, vas mogu zaista zaprepastiti. 
Ne retko cete videti koliko ideja Znaku Blizanac DNEVNO padne na pamet :).


Misao, Informacija i pokret bile bi kljucne reci koje bi u najkrecem opisale znak Blizanaca.

Znakom Blizanaca vlada planeta Merkur-po Grckoj Mitologiji Hermes, jedan od Bogova, sin Zevsa i Maje. Hermes*Merkur* Vladar Znaka Bio je prenosilac poruka Bogova, Bog trgovaca i lopova...

Ovde na slici Prikazan je Hermes-Merkur i ovde vidimo simbole Vazduha na njegovim nogama, slemu i "stapu" koji nosi tako da je negde i ovom slikom opisana priroda Znaka Bliaznac kojim ova planeta Vlada, te otuda toliki broj informacija, zelje za ucenjem. Merkur/Hermes Vlada i rukama, pa cemo tako U Zaku Blizanac naci veoma veste i prakticne ljude koji dosta rade rukama, mogu se baviti dekupazom, izradom svih mogucih i nemogucih proizvoda, sto profesionalno sto iz hobija. Mogu biti izuzetni pisci, npr  nas cuveni pisac Aleksa Santic je bio znak Blizanac, zatim izuzetni moto i reli vozaci i uopste za njih su karekteristicna sva ona zanimanja gde je potreban pokret. Oni nisu ishitreni i svaku svoju odluku donose veoma promisljeno, do gresaka vise  dolazi  ukoliko su pod pritiskom okoline, nego iz same njihove nepromisljenosti. 
Ukoliko niste znali ,  isto tako Blizanac je  nas poznati pevac Zdravko Colic i buduci da je poceo da pise tekstove svojih pesama, ta priroda Blizanaca je kod njega veoma izrazena. Covek od pokreta, komunikativan, pricljiv koji ce svaku svoju misao sprovesti u delo, nikako ishitreno. 
Nas ne manje poznat sportista Novak Djokovic je takodje Znak Blizanac, koji ima talenat za mimiku, imitaciju. Secamo se njegovog trcanja po terenima,klizanja, udaraca. Blizanac je to brzina /pokret. Malopre sam napisala da je Znak Blizanac veoma spretan sa rukama, a upravo su te ruke Novakova snaga i alat. Energija koju nosi znak Blizanaca je neuhvatiljiva. 
I ono sto je za Znak Blizanac veoma karakteristicno jeste i pomaze mu kroz zivot jeste FOKUS. 
Na zalost planeta Merkur je retrogradna tri puta godisnje i posto vlada Znakom Blizanaca oni su tada negde najranjiviji, u tom periodu se mogu desiti zastoji , kasnjenja, donosenje ishitrenih odluka .... U tim periodima u toku godine kada se planeta Merkur nalazi u retrogradnom hodu mogu osecati pritisak, da im nista ne ide od ruke, da idu dva koraka napred tri nazad. Najcesce ih iz koloseka izbace problemi u komunikaciji u tom periodu, problemi sa papirima, dokumentima. Ne retko se u periodu retrogradnog Merkura  desava da ih ljudi ne razumeju uopste , ili ih pogresno razumeju, i to je za njih strasno.

Dragi moji Blizanci tri puta u toku godine bicete u nebranom grozdju, tada nije pravo vreme za pocinjanje neceg novog, ali je idealno vreme za citanje/ucenje/vezbanje/usavrsavanje neceg sto ranije niste zavrsili.  Latite se olovke, pisite, ili se fokusirajte na neku izradu predmeta rukama koja vam je ranije bila interesantna, procitajte ono sto vas je interesovalo, ali niste stigli....



Svi ostali uzivajte u mesecu Blizanaca!!! Oradujte ih nekom lepom knjigom, prirucnikom i slicno!!!
U medju vremenu pogledajte moj Video: "Astrolog mi nije pogodio" na Youtube kanalu bossa3636 - stavite komentar dajte mi neke primedbe, mozda neke nove ideje. Bice jos tekstova i videa!!!! Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica-Astroboss



Нема коментара:

Постави коментар