среда, 23. мај 2018.

Numeroloska prognoza za Jun Mesec- pise Svetlana Numero 523, moja malenkost objavljuje :)

Numeroloska prognoza za Jun Mesec - pise Svetlana Numero 523,                                   moja malenkost objavljuje :)    

 Ove godine smo u godini broja dva-2+0+1+8= 2, pa ce emotivni i porodicni odnosi ove godine kod svih brojeva preuzimati primat. U zavisnosti od Vaseg bioritamskog broja osecaj prema porodici i porodicnim odnosima menjace se iz meseca u mesec.
Svi sada ulazimo u 6 mesec, to je Juni koji sam po sebi nosi vapaj za ljubavlju bliskoscu, lepim stvarima uredjenjem prostora, uredjivanjem tela / izgleda svakog pojedinca, pa se svim numeroloskim brojevima moze probuditi zelja za uredjenjem prostora i ulepsanjem tela ili se ta ideja provlaciti kroz planove i misli.
Ipak svakom bioritamskom broju ovaj mesec donece razlicita desavanja. Bioritamski broj se izracunava tako ste se saberu dan i mesec rodjenja, npr, 25.12- 2+5+1+2=10=1+0=1 jer se sve svodi na jednocifreni broj.


Bioritamska jedinica:
 se ovog meseca nalazi u broju 9 sto znaci da ce osecaji: brige, razocarenja, beznadja biti ovoga meseca zastupljeni.Sto se posla tice nemojte ulaziti u spletkarenja, ogovaranja i podmetanja nogu, mozete sami od toga stradati. Ukoliko ste zeleli da menjate posao ovo je idealan period za zavrsetak necega cime niste bili zadovoljni. Ipak do kraja meseca se ne preporucuje zapocinjanje neceg novog/novi posao, novi projekat i slicno/. 
Ljubav:
Ovog meseca mogu Vam se pojaviti osobe sa kojima imate ne sredjene racune.Ukoliko vam se pojavi parner ili partnerka iz proslosti ne preporucuje vam se mirenje. Ukoliko ste pri kraju veze, jer vam ta veza donosi patnju bol, suze i sekiraciju, ovo je idealan momenat za zavrsetak. Ukoliko ste slobodni mozete uci u nedefinisane situacije gde necete znati da li ste nekome devojka ili drugarica ili pak drug ili momak. 
Zdravlje: Smanjite, unos slatkisa, nikotina i alkohola.
Ukoliko osecate neke tegobe moracete ici na tri pregleda, jer necete imati tacan uvid u vase zdravstveno stanje.

Bioritamska dvojka :
je ovog meseca u broju jedinice, to znaci da ce Vam ovaj mesec biti daleko bolji nego predhodni. Sve ono sto vas je u toku Maja meseca tistilo i brinulo sada ce biti reseno. Sada je vreme za nove pocetke na svim poljima. Ukoliko ste zeleli da pokrenete neki nov posao ovo je pravi momenat za to.
Ukoliko niste zadovoljni poslom, a imate novu poslovnu ponudu - prihvatite je.
Ljubav:
Sto se ljubavi tice ukoliko je  predhodni period , tj maj bio los i pun trzavica sada ce biti mirniji. Odnosi sa parnerom koji su proslog meseca bili poljuljani sada ce biti u balansu.Samo iskrenim pristupom cete dovesti Vas odnos u red. Ukoliko ste slobodni postoji mogucnost pojave partnera ili buduceg supruznika.
Zdravlje:
Mogucnost srcanih tegoba, problema sa vidom, glavobolja..
Cuvajte kicmu.

Bioritamska trojka:
Bioritamska trojka se u mesecu Junu nalazi u broju 2, pa ce porodicni odnosi preuzeti primat ovog meseca.Ukoliko zelite da resavate papire vezano za kucu ili stan, sredite ih ali ih nemojte predavati, ni Sudu, ni Katastru jer jos uvek nije momenat. Ukoliko ste ranije predali papire mozete sada ocekivati resenje. Ovaj mesec Vam je idealan za sredjivanje doma/ciscenje, renoviranje, krecenje/.
Porodicni odnosi ce biti na velikom ispitu, nemojte suvise emotivno reagovati na situacije unutar porodice. 
Posao:
Desavanja na poslu Vas mogu emotivno uzdrmati i opteretiti. Nemojte reagovati, jer nije pravi momenat za napustanje sadasnjeg posla. 
Ljubav: Ukoliko ste u stabilnoj vezi u Vama se moze probuditi zelja za osnivanjem porodice, ili ako ste u braku zelja za prosirenjem porodice. Ukoliko ste sami nije Vam dobar mesec za zapocinjanje stabilne veze. 
Zdravlje: 
Osetljivi organi za varenje, zeludac, cir, gastritis, losa probava.
Emotivni pritisci, unutarnje blokade, melanholija, razne frustracija i povremena depresivna stanja.Kod zena problemi sa dojkama ili matericom, oticanje ili nagomilavanje tecnosti.

Bioritamska cetvorka:

Bioritamska cetvorka je ovog meseca u broju tri. Ukoliko ste planirali put u inostranstvo, Jun mesec je idealan za ostvarenje Vaseg plana. Ukoliko upisujete fakultet ili dalje studije /doktorat/magistrat/ ovo je odlican period. Takodje je dobar period za utrvrdjivanje predhodno stecenog znanja kako u zemlji tako i u inostranstvu.Ko je u ranijem periodu pokrenuo privatan posao sada ce osetiti odlicne rezultate tog svog rada i povecan obim posla.
Ukoliko ste zeleli da kontaktirate advokata ili potrazite savet ovo je povoljan period. U ovom mesecu mozete ocekivati pomoc visoko obrazovane osobe i neki vid protekcije.
Ljubav:
Ukoliko ste slobodni u ovom periodu postoji mogucnost upoznavanja visoko obrazovanog partnera sa kojim je moguce uspostaviti kvalitetan odnos. Ukoliko se u vezi predstoje vam prijatni trenuci sa partnerom, s tim sto mozete preterivati u ocekivanjima. 
Zdravlje:
Problem sa arterijskom cirkulacijom, sa isijasom, bolesti jetre, pankreasa i zucne kese.Mogucnost pojave blage anemije.

Bioritamska petica:
U Junu se nalazi u broju cetiri-ovo je mesec otezanja u svakom smislu, sem ako se ne bavite nekretninama i matematikom.
Docice do kasnjenja svih resenja, pri svim isplatama i naplatama, medjutim ne sekirajte se samo Vam ovaj mesec nosi tu energiju.
Nemojte davati otkaz u nadi da cete naci bolji posao.
Ljubav:
Ukoliko ste sami moze vam se pojaviti partner sa razlikom u godinama, koji moze uokviriti i dati ozbiljniju notu vasem ljubavnom zivotu.Ulaskom u ovakvu vezu od vas ce se ocekivati ozbiljnost i odgovornost. Ukoliko ste u vezi ili braku partner vam moze postavljati neka ogranicenja. 
Zdravlje: Problemi sa kozom, sluzokozom, zubima, kostima, zglobovima.


Bioritamska sestica: 
Se u Junu mesecu nalazi u broju pet. Ovaj mesec Vam je povoljan Da zavrsavate poslove vezano za papire i dokumenta. Misli ce Vam biti rastrkane na sve strane. Povoljno je za potpisivanje ugovora, upisivanje vozackog ispita, i raznih kracih kurseva i obuka. Vodite racuna da ne izgubite dokumenta. Placanje i platni promet koji je proslog meseca za vas bioritamski broj bio u blokadi sada ce oziveti. Ovaj mesec ce obeleziti apsolutni pokret na svim poljima.
Postoji mogucnost sticanja novca dopunskim poslom. Vodite racuna u saobracaju.
Ljubav: 
Ukoliko ste u vezi pojacana komunikacija sa partnerom, ukoliko ste slobodni, postoji mogucnost upoznavanja komunikativne, pricljive osobe , koja je mladja od Vas. 
Zdravlje: Osetljivost organa za disanje, alergije, bronhitis, kasalj, i sinusi . Osetljiv nervni sistem,vratni i rameni deo kicme. Mozete osecati bol u rukama . Kod zena mogucnost poremecaja hormona.

Bioritamska sedmica :
U ovom mesecu se nalazi u broju 6 - ovoga meseca ljubav ce Vam biti u fokusu. Ulepsavacete se i razmisljati o uzivanjima. Ukoliko ste zaposleni najbolji ucinak ce imati oni koji se bave ulepsavanjem:Frizer, sminker, kozmeticar, maser,ko se bavi proizvodnjom kozmetike/krema, losiona/, poslasticar, cvecar, i uopste ko se bavi kreativnim poslovima. Drugi mogu uredjivati svoj radni prostor, ali mnogo vise svoj izgled nego radni prostor.
Ljubav:
Ovog Juna vam se sreca smesi na ljubavnom planu bilo da ste u vezi ili braku ili ste sami. Uzivajte.
Zdravlje:
Ovog meseca imacete povecanu potrebu za uzivanjem u hrani i slatkisima, pa treba biti oprean jer moze doci do upale zucne kese.
Slaba venska cirkulacija, hladne noge i ruke, vrat, problemi sa grlom i glasnim zicama. 

Bioritamska osmica 
u junu se nalazi u broju 7, a to ce vam doneti nagle stresove i velike preokrete u narednih mesec dana. Mozete iznenada ostati bez partnera, posla ili imovine. Cuvajte zivce - nista ne mozete postici nervozom. 
Ljubav: Ukoliko ste u braku partner ce vam aspolutno pokidati zivce, nemojte donositi ishitrene odluke, jer moze doci do razvoda ako ste u braku ili razlaza ako ste u vezi. Ukoliko ste sami mozete iznenada preko prijatelja, interneta ili udruzenja da upoznate nekoga ko ce vam se dopasti. Ocekujte ne ocekivano! Razna iznenadjenja su moguca.
Zdravlje: Nizak kvni pritisak ce varirati i penjati se, postoji velika mogucnost mozdanog udara, razne nervne rastrojenosti i rasplamsavanja autoimune bolesti ukoliko je imate. Pomoglo bi Vam lecenje Alternativnim metodama.





 Bioritamska devetka se nalazi u broju osam- sto ce u junu mesecu doneti nervozu, sukobe, svadje, iznenenadne naboje snage. Suvajte se od ostrih predmeta. 
Na poslu izbegavajte svadje i sukobe jer mozete biti isprovocirani tako da za neke situacije za koje nemate odgovornost budete apsolutno krivi. Ukoliko niste zaposleni, veliku snagu cete protraciti uzaludno, posao za koji budete aplicirali nece vam u potpunosti odgovarati. Imacete stalne tenzije u buducnosti.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili braku predstoji vam buran mesec. Strasti, ljubomora, svadje i uznemirenost ce obeleziti ovaj Mesec. Konflikte gledajte da izbegavate.
Ukoliko ste slobodni, mogucnost pojave dva mladja muskarca, ili dve devojke ukoliko se muskog pola-sportskog tipa, lepe gradje. Zelja za seksom bice naglasena.
Zdravlje: Osetljive oci, pritisak, problemi sa gornjom vilicom, razdrazljivost, vrtoglavice.

Uzivajte u letnjem periodu!!! Vas numerolog Svetlana Numero 523
https://www.facebook.com/svetlana.numero.5









I Vas astrolog Bosiljka Bosa Glusica koja sa zadovoljstvom ovaj tekst objavljuje!!





O
Ove godine smo u Godini broja 2 ----2+0+1+

Нема коментара:

Постави коментар