уторак, 22. мај 2018.

Polugodisnji horoskop - Specijal samo za znak Ribe




Polu-godisnji specijal-za znak Ribe

Posao:
Ukoliko ste zaposleni mozete u toku maja meseca dolaziti na ideje cime biste mogli da se bavite mimo posla, neka sjajna ideja bi vam mogla pasti na pamet!!! Imajte samo veru u sebe. Najteze je poceti, ukoliko ideju ili misao zadrzite u mislima a ne materjalizujete na papiru te iste misli cete tesko sprovesti u ozbiljan plan. Buduci da je planeta Neptun u istom znaku gde je Vase Sunce, ponekad cete biti zbunjeni, cinice vam se kao da ne znate ni gde ste ni sta ste ni odakle da krenete. Vidici ce vam biti zamagleni ali ce se radjati nove ideje, pa stoga zaigrajte na tu kartu.Ukoliko ste zaposleni , a svesni ste da imate oko sebe ljude koji vas ne podrzavaju, budite oprezni. Imacete napad upravo sa ledja, ali ce upravo taj dogadjaj vama jos vise razbistriti neke stvari i okolnosti. Uvericete se u pravu sliku o nekim ljudima.
Ljubav:
Sto se ljubavi tice ukoliko se slobodni postoji mogucnost upoznavanja, veoma zanimljivih ljudi, suprotnog pola. Savet: Nemojte sve da idealizujete-tome ste skloni. Ukoliko ste zauzeti, partnerski odnosi mogu uci u stadijum emotovnog zahladjenja, ali to je samo privremenog karaktera. Partner moze zeleti da skrene paznju na sebe, zato sto cete vi u narednom periodu biti fokusirani na postavljanje temelja za vase buduce planove.
Zdravlje: 
Zdravlje znaka riba je svakako promenjivo. Iscrpljenost je ono sto vas muci. U letnjem periodu bi bilo lepo da se odmorite, naspavate i posvetite za promenu malo sebi. O jeseni ce vam biti potrebna i snaga i energija.Mozete u toku leta biti psihicki rastrojeni, zato ce vam biti potreban odmor i punjenje baterija.


Zasto Specijal za znak Ribe ?
Juce sam sa namerom izostavila znak Ribe iz polugodisnjeg horoskopa, zato sto se upravo sada na nebu napravio veliki vodeni trigon  i  upravo ce znak Ribe to najbolje moci i umeti da iskoristi.
Ovaj trigon jeste sansa upravo za zaradu!!!! Dobar aspekt Venere koja se nalazi u znaku Raka, Jupitera koji  se nalazi u znaku Skorpije, iNeptuna koji se nalazi u znaku Riba moze Vam upravo doneti olaksanje.

Interesantna je podrska coveka na poziciji koji moze biti pravnik, lekar, sudija, diplomata koji vam moze pomoci ili Vam pruziti podrsku.  Jupiter koji do sredine jeseni tranzitira vasim devetim poljem horoskopa moze doneti zaista lepu podrsku. Deveto polje horoskopa je polje Boga, Vere,  inostranstva, fakulteta. 
Iskoristite ovu sansu!!!
Ukoliko ste sami moze vam se pojaviti ljubav na poslu ili svakodnevinici, ili prilikom posete roditelja i slicno. To moze biti devojka koja ce apsolutno privuci vasu paznju. Ukoliko ste u vezi mozete imati  tenzije, koje ce trajati tokomcelog leta.
Ukoliko ste u bracnoj zajednici, bicete od mnogo vece pomoci partneru ukoliko mu pokazete da ima vasu podrsku i ukoliko se imali predhodni period los da poradite na boljoj komunikaciji.
Za one koji planiraju porodicu, postoji mogucnost, prosirenja porodice u narednom periodu.

Ulaskom Sunca u Znak Blizanaca, Vas autoritet ili pozicija mogu doci u pitanje, mogu Vam se odredjene stvari doslovce smuciti i od njih da zelite da dignete ruke. To je samo prolazan osecaj koji ce Trajati dok Mojim Milim Rakovima ne pocnu rodjendani. Tada cete imati apsolutno otvoren prolaz i rasirene ruke. 

Srecno!!!
Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica

Mala napomena, horoskop koji pisem vise se odnosi  na podznak Znaka Ribe nego na sam znak. No dosta stvari i Znaku Ribe idu na ruku!!!

Veliki vodeni trigon imate oznacen na karti ispod.
Za neka objasnjenja imate moj Youtube kanal bossa3636









Нема коментара:

Постави коментар