недеља, 13. мај 2018.

Uran u Znaku Bika- Sve sto je stabilno postace nestabilno!!!! Uticaj tranzita na Srbiju, Bosnu, Tursku Kosovo....





Uran u znaku Bika

Sve sto je stabilno postace nestabilno!!!
Uticaj tranzita za 16.05.2018 na teritoriju Srbije Bosne Turske Kosova....

Planeta Uran je u martu mesecu 2011 usla u znak Ovna i u proslih sedam godina donela je mnostvo promena i na licnom planu i na mundalnom planu.
Ono sto je doneo na mundalnom planu je svetska ekonomska kriza i ona se zavrsava izlaskom planete Uran iz znaka Ovna. Svetsku ekonomsku krizu donose dve planete u losem aspektu u tranzitu i to su Uran planeta promena i Pluton planeta regeneracije, katarze i drama. 

U aspekt Urana iz znaka Ovan i Plutona iz znaka Jarca donelo je mnostvo problema na mundalnom planu ali i na planu drzava kao i u licnim tj pojedinacnim horoskopima.Sto se problema tice na mundalnom planu imali smo mnostvo cunamija, zemljotresa, poplava, rusenja rezima, stvaranje teroristickih celija. Zatim zveckanje nuklearnim oruzjem, zategnutim medju-drzavnim odnosima, no ono ste je pogodilo citavu zemaljsku kuglu je svetska ekonomska kriza koja je pogodila svakog coveka na planeti.
Ulaskom Urana u Znak Ovna bili su najvise pogodjeni znaci i podznaci, Ovan, Jarac, Vaga i Rak, aspektima kvadrata i opozicije. 
Tim znacima i podznacima desile su se vazne zivotne promene u proteklih 7 godina. Ali su svakako bili pod svakodnevnim stresom i tenzijom. Na srecu tih znakova za tacno dva dana bice konacno u stanju mira, jer su proteklih 7 godina bili kao ukljuceni u struju*Inace struja, munje i gromovi su slike planete Uran*
Promene ce od 15.05. navise osetiti Znaci i podznaci Bik, Skorpija, Lav, i Vodolija, ali ce i pojedini promenjivi znaci poput Strelceva biti pod velikim pritiskom u narednih 8 godina.
Pre ulaska Urana u znak Bika 15.05. Imacemo Mlad mesec u Znaku Bika te ce Upravo znak Bik Osetiti najvise promena u narednom periodu.

Ono sto je interesantno za datum 16.05.2018 godine je ulazak planete Mars u znak vodolije i ovde sam prikazala kartu, gde se vidi da su Mars i u Uran u kvadratu , tj u veoma napetom, aspektu, taj aspekt doslovce znaci EKSPLOZIJA!!!!

Ovo je veoma tezak aspekt i u narednom periodu, molim sve nadlezne u Srbiji koja je podznak Bik, sa posebnim osvrtom na Vojvodinu koja je znak Bik, kao i na Kosovo koje je znak Skorpije, Zatim Tursku ciji je evropski deo znak Bik, a Azijski deo znak Skorpija, zatim, Gradove, Pariz koji je znak Lav, kao i Rim koji je znak Lav da se suzdrzavaju od provokacija i reagovanja na iste.
 Srbija je Podznak Bik i u narednih 8 godinu Srbiju cekaju Ogromne promene, a od 15-21 maja 2018. godine zaista se moze desiti serija losih dogadjaja kao i gubitak zivota jedne poznate osobe na polozaju... Sto se Bosne tice, ja kao astrolog koji ima klijente i van granica Srbije, molim na mir i mirna okupljanja u Bosni, 13. 14.15.16 maja 2018 godine povodom protesta zbog smrti Davida Dragicevica!!!!Stp se Turske tice i dalje ce biti tenzija teritoriji sameTurske...Sto se tice Kosova buduci da je Kosovo u znaku Skorpije, naglih promena ce biti,svakako kao i otkazivanja podrske koja je u proteklom periodu postojala! Vlastima na Kosovu predstoji izuzetno tezak period pun uspona i padova, i to u narednih 8 godina! Moga obecanja koja su im data nece biti u potpunosti ispostovana sto ce izazvati bes i gnev sto vlasti sto Albanskog stanovnistva na Kosovu!!!

Sunce se na ovoj karti nalazi na 25 stepenu znaka Bika, na Fixnoj zvezdi Kaput Algol sto doslovce znaci odsecanje glave. Kaput Algol je jedna od najtezih fixnih zvezda na nebu i ukoliko imate u horoskopu Ascedent, ili podznak, Sunce, ili Mesec, to je veoma lose i negativno!!! Ta zvezda daje nasilje, nasilnu smrt, vesanje, samo ubice ili ubice, kao i licno stradanje vesanjem, odrubljivanjem glave i slicno, Nikako ne donosi bogatstvo ili bilo sta pozitivno!!!

Eskalacija nasilja nad zenama i decom  u narednih mesec dana ce svakako eskalirati!!! Budite mirni i uzdrzite se od svadja i nasilja!

Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica
O uticaju planetete Uran po znacima mozete videti video na mom Youtube kanalu koji ce biti postavljen sutra!!!!
Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica

O tome sta je to natalna karta mozete slusati objasnjenje u videima u dva dela :)))) 



Нема коментара:

Постави коментар