среда, 30. мај 2018.

Amor amor...O ljubavi i emocijama-venera u znaku Raka

Venera u Znaku Raka je jedna od tri "vodene" Venere, koja nosi posebnu energiju i ukoliko se nalazi u natalnoj karti i ukoliko se nalazi u tranzitu kao na karti koja ce biti postavljena u donjem delu teksta. 

Venera u Znaku Raka je pokretac istinskih, cistih emocija, je planetu Veneru vezujemo za ljubav prvenstveno, no opisacemo je kao devojku koja je tipican predstavnik naroda iz koga potice(simbolika znaka Rak), zatim kao devojku koja svojim porcelanskim tenom zaslepljuje muskarce. Njene setne oci vape za iskrenom i cistom lepotom, a usne za poljupcem, ali onim blagim gotovo neosetnim. Ona sedi na obali Jezera(simbolika Znaka Rak) i prezivljava svoje emocije*RAK* gledajuci u povrsinu. Ona ulazi u jezero da se okupa i osluskuje prirodu oko istog, njena cula su naostrena za blazenstvo vode koju oseca na svojoj kozi, i miris lipe ili borova koji se oko jezera nalaze... Misli o ljubavi, taj osecaj je duboko prozima. To je Devojka koja ce Vas rado pozvati u svoju kucu ili vikendicu pored jezera i ponuditi Vas *Domacim*RAK* kolacem sa visnjama i prah secerom. Ponudice Vas recimo sokom od Zove ili Domacom*RaK* Rakijom, obavezno ce na stolu stajati grickalice *Domacih-Rak* proizvodjaca.

U  svakom razgovoru sa njom oseticete upliv emocija. Kad kad cete imati utisak da razgovarate sa osobom koja suvise duboko prozima emocije drugih ljudi, skidajuci njihove izraze lica,duboko ih osecajuci.Ova venera osetice svaki vas strah, svaku vasu,nedoumicu, problem ili ono sto vas tisti...Sebe ce neretko stavljati u drugi plan a u prvi upravo osecaje i emocije drugih ljudi. Ono sto partner oseca za nju ce biti primarno u odnosu na ono sto ona oseca. Ukoliko zelite da osvojite zenu sa ovom pozicijom planete Venere odvedite je u etno selo, ili na neko jezero, ona obozava bastinu drzave u kojoj zivi. Upravo u ovoj Veneri su satkana sva genetska vlakna drzave iz koje potice...Ona nikad u vasu kucu nece doci praznih ruku, nikada nece reci *NE* spremanju pred Verske praznike i apsolutno ce ispostovati *OBICAJE*RAK*
Ovu devojku zaista pokrece ljubav, ukoliko je ostavljena, osamice se i nece se javljati, nece prebacivati partneru, sama ce otugovati svoju tugu. Ukoliko ima neki realan problem cutace i nece vam se zaliti ili traziti pomoc. Venera u Raku to ne radi , ona se povlaci...
Ukoliko Vam se dopada kupite joj bombone i cokolade domaceg proizvodjaca ali odabrane, odvedite je u restoran domace kuhinje..... Pruzite joj iskren izraz lica, zagrljaj i iskrenu emociju Volece vas do kraja zivota!
Ja iskreno volim Tranzitnu Veneru  u Znaku Raka-Verovatno se pitate zasto? Zato sto Venera u znaku Raka primarno cuti i ceka, ukoliko je povredjena, uveredjena - ona cuti i ceka, ukoliko je sama cuti i ceka...ALI DISPOZITOR OVE VENERE JE MESEC NAJBRZE SVETLO TELO NA HORIZONTU I UPRAVO MESEC OVOJ VENERI U ZNAKU RAKA NA DVA I PO DANA MENJA ENERGIJU!!! Mesec se zadrzava jednom Horoskopskom znaku dva i po dana i za 28 dana *prosparta* ceo zodijak, i sa Venerom pravi recepciju ili prijem. Danas kad je uradjena ova karta Venera u Znaku Raka na\ 13 stepenu i ulazi aspekte trigona sa planetama Neptun i Jupiter koji joj daju i jedan i drugi dostojanstvo, jedan dobro , jedan lose ali je svakako podrzavaju, i za 1 odnosno dva stepena napravice egzaktan Vodeni trigon, ako se od emocija niste do sad ugusili sad ce te, zatim dobar je aspekt za novac, i izuzetan je period za bavljenje lepotom, zdravljem, ulepsavanjem. , Mesec i Venera prave danas mesovitu recepciju po sedistima i danas je moguce da ste vise vremena provodili u mislima i li fizicki na temama kuce, ili u citanju i kontaktu sa strancima. Venera je usla u znak Raka 19 maja i u znaku Raka ce biti do 13 juna, kada ulazi u znak Lava i tada dobija potpuno novu energiju.
Muskarci ce  u ovom peridu biti zbunjeni, svaka dva ipo dana primetice promene da devojkama/zenama....ZATO JA VOLIM OVU VENERU JER KADA JE TRAZNITNA VENERA U ZNAKU RAKA DESAVA SE LJUBAVNI ZBUN... :)))))))))))))) RECEPCIJE MESECA I VENERE CE SE OSECATI SVAKODNEVNO. ULASKOM MESECA U ZNAK JARCA KOJE CE SE DESITI ZA PAR SATI, PRIMETICE TE DA SU DEVOJKE ODJEDNOM OZBILJNIJE, PA SU RASPOLOZENIJE ZA UZIVANJA, ALI UZ NEKA OGRANICENJA, ULASKOM MESECA U ZNAK VODOLIJE VIDECETE DA VASA DEVOJCICA VISE OBRACA PAZNJU NA DRUSTVENE MREZE, TADA CE UVITI KOSU I SKROZ UVRNUTO SE OBUCI... NE VI MUSKARCI JOS NISTE VIDELI TU NJENU ODEVNU KOMBINACIJU...IZNENADICE VAS.. :)))) KADA  MESEC UDJE U ZNAK RIBE, IMACETE OD OBICNE VASE DEVOJCICE TRANSFORMACIJU U PRINCEZU IZ BAJKE, TRLJACETE OCI I PITACETE SE JEL TO MOJA CURA ? KADA MESEC ZA 10 DANA UDJE U ZNAK OVNA, IMACETE ISPRED SEBE RATNICU, SA KOJOM NIKAKO NECETE MOCI DA IZADJETE NA KRAJ...BUDITE MIRNI I PRATITE SVOJU RATNICU U NEKOM POHODU BEZ SUVISNIH RECI - OSTACETE BEZ JEZIKA!!!

ZENE DO 13 MAJA UZIVAJTE U SVIM ENERGETSKIM PROMENAMA KOJI OVAJ TRANZIT DONOSI, PRAVITE RAZNE ODEVNE KOMBINACIJE, TRCITE,  CITAJTE, RADITE.... A AMOR ???? AMOR-O LJUBAVI RAZMISLJAJTE BEZ ISHITRENIH POTEZA, SADA SA OVAKVIM DVO IPO DNEVNIM PROMENAMA I IZGLEDA I RASPOLOZENJA NIJE DOBRO DONOSITI ODLUKE, POSVETITE SE ZA PROMENU SEBI! SKUVAJTE SEBI OMILJENI NAPITAK, STAVITE OMILJENI KACKET KOJI NISTE NOSILE GODINAMA, OBUCITE OMILJENU HALJINU IAKO VIRI VISAK, POGLEDAJTE OMILJENI FILM, I SKUVAJTE ZA RUCAK VASE OMILJENO JELO!!!VI SVE TO ZASLUZUJETE!!!

Jja





TTt



TEKST POSVECUJEM JEDNOJ OD SVOJIH NAJBOLJIH DRUGARICA - SANDRI- KOJA IMA VENERU U RAKU KAO VLADARA PODZNAKA!!!      




 GIRL YOU'LL BE A WOMAN SOON



NEKAD NEMOJ DA MISLIS NA TUDJE EMOCIJE, MOZDA JE VREME DA MISLIS NA SVOJE!!!




Vas Astrolog Bosiljka Bosa Glusica... mozete pratiti moj Youtube kanal bossa3636
 Naj gledanija dva videa za proslu nedelju:
Astrolog mi nije pogodio#nijeAstroPikado


 i Kija i Sloba - brak ?


Hvala sto me pratite putem Bloga #Astroboss, putem FB Glusica Bosiljka i putem Youtube kanala!

1 коментар:

  1. We develop software and administer data systems that affect and change lives, connecting our most vulnerable populations to the most effective resources available in their communities. http://ahhj99x72b.dip.jp http://pmvukt1q0u.dip.jp http://munxyvpg76.dip.jp

    ОдговориИзбриши